Nyhetsarkiv

Geologer sökes

Vi söker driftiga och självgående geologer med inriktning mot berggrundsgeologi (petrologi och mineralogi) som uppskattar en blandning av fält- och laboratoriearbete. Hos oss får du arbeta med berg, mineral och sediment i hela kedjan från provtagning i fält, till petrografiska och mineralogiska analyser med avrapportering.

Goda kunskaper i geologi och praktisk erfarenhet av mikroskopering är ett krav. Erfarenhet av fältarbete, fördjupade kunskaper i strukturgeologi eller sediment/kvartärgeologi och MKB-utredningar är meriterande.

Dina egenskaper är förutom kompetens inom fackområdet även ett personligt driv och vilja att förstärka våra kundrelationer och expandera verksamhetsområdena. Du kommer att ha ett nära samarbete med personalen på väg- och geotekniklaboratoriet där prover för analyser av ballast och bergmaterial analyseras.

Arbetet är huvudsakligen inriktat mot ballastfrågor d.v.s. berg och grustäkter, men vi ser gärna att du har intresse av andra områden, exempelvis miljöfrågor, prospekteringsmetoder och malmgeologi. Eftersom arbetet innebär täta kundkontakter och skriftlig rapportering måste du tala och skriva svenska obehindrat. B-körkort krävs.

Tillträde: snarast, rekryteringsarbetet pågår kontinuerligt

Lön: efter överenskommelse

För mer information, kontakta:
Peter Liikamaa (laberatoriechef), peter.liikamaa@mrm.se, 0920-60481
Nils Sundström (gruppchef), nils@mrm.se, 0920-60485